Yeni başkan Göktaş oldu

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısı önceki akşam Çerkezköy Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. 53 oyun 26'

Çerkezköy 4.07.2021 17:48:00 0
Yeni başkan Göktaş oldu

Önceki akşam saat 21.00’de Çerkezköy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, kooperatif üyeleri katıldı.

 

KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN

 

54 üyesi olan kooperatifin 53 üyesinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kooperatif Başkanı Müslüm Karagöz, “ Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtik. Normalleşme ile birlikte kongremizi gerçekleştiriyoruz. Görev süremiz içerisinde şoför esnafımızın sorunlarını halletmeye çalıştık. Kongrede aday olan arkadaşımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

DİVAN BAŞKANLIĞINA AS SEÇİLDİ

 

Karagöz’ün açılış konuşmasının ardından kongre divanı oluşturuldu. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As divan başkanlığına getirilirken divan katipliklerine Nazmi Akbuluk ve Mustafa Yerlikaya getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan başkanı Mustafa As kısa bir konuşma gerçekleştirerek kongrenin kooperatif ortaklarına ve Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulundu.  Ardından gündem maddeleri tek tek görüşülerek oylamaya sunuldu. Bazı gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edilirken bazı gündem maddeleri de oy çokluğuyla kabul edildi.

 

 

GÖKTAŞ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Kongrede mevcut başkan Müslüm Karagöz ile Ömer Göktaş yarıştı. Kullanılan 53 oyun 26’sını alan Ömer Göktaş başkanlığa seçilirken, Müslüm Karagöz ise 22 oyda kaldı. 3 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerin kazananı Ömer Göktaş, kooperatifin yeni başkanı oldu. Göktaş başkanlığındaki yeni yönetimde Erdinç Cimbiz, Cezmi Yavumen, Sezer Engin Yılmaz, Ali Öztürk, denetim kurulunda ise Nazmi Akbulut, Şerif Vural, Mehmet Çavuş yer aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10