Bakan Yardımcısı Özer'den Çerkezköy'e eğitim ziyareti

Tekirdağ'a gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Çerkezköy'e de ziyaretler gerçekleştirdi. Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi, H

Çerkezköy 5.07.2021 18:17:00 0
 Bakan Yardımcısı Özer

Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’e Çerkezköy ziyaretlerinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş eşlik etti.

 

OKULLARI GEZDİ

 

Çerkezköy’e gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek okulların atölyelerinde incelemede bulundu. Bakan Yardımcısı Özer daha sonra protokol üyeleriyle birlikte Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Burada örme, tekstil, terbiye atölyelerini gezen Bakan Yardımcısı Özer, Okul Müdürü Murat Kırıoğlu’ndan bilgiler aldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Pandemi döneminde Tekirdağ’da ki mesleki eğitimin inanılmaz bir performans gösterdiğini kaydeden Özer, “ Çerkezköy’deki meslek liselerimizde maskeden dezenfektana, yüz koruyucu siperlikten tek kullanımlık önlüğe ve N95 maskeye kadar ihtiyaç duyulan hemen hemen tüm ürünler üretildi. Tüm bu gelişmeler Çerkezköy’de  mesleki eğitimin geldiği noktayı göstermesi açısından son derece önemli başarıdır. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İmkanlarınızı iyileştirme, alt yapıyı güçlendirme anlamında biz bakanlık olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10