Uğur Okulları, ücretsiz LGS tercih danışmanlığı veriyor 

Uğur Okulları Çerkezköy Kampüs Müdürü Kadir Reis Zenginal, ücretsiz LGS tercih danışmanlığı vermeye başladıklarını belirterek, "Tercih döneminde, Uğur Okulları uzman psikolojik danı?

Çerkezköy 6.07.2021 18:52:00 0
Uğur Okulları, ücretsiz LGS tercih danışmanlığı veriyor 

 LGS sürecindeki öğrencilerin bu yıl pandemi nedeniyle sıradışı bir sınava hazırlık süreci geçirdiklerini kaydeden Zenignal, “Şu an sınavın ikinci aşaması olan tercih süreci başladı. Uğur Okulları olarak bizler de tercih sürecinde bölgemiz öğrencilerinin yanında olacak, ücretsiz LGS tercih danışmanlığı vereceğiz” dedi.

 

“RANDEVU ALMALARI YETERLİ”

 

Uğur Okulları’nın 53 yılı aşkın sınav deneyimi ve birikimi ile öğrencilerin yanında olacağını da sözlerine ekleyen Zenginal, “LGS Tercih Ofisleri ile öğrencilere kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda, doğru lise tercihi yapmaları konusunda danışmanlık hizmeti sunmak amaçlanıyor. Uğur Okulları Çerkezköy Kampüsü olarak 5-16 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan LGS tercih sürecinde bölgemizde bulunan tüm öğrencilerimizin yanında olacağız. Tercih döneminde, Uğur Okulları uzman psikolojik danışmanlarının her öğrenciye özel olarak hizmet vereceği tercih ofisleri, tüm öğrencilere açık olacak. Hizmetten yararlanacak öğrencilerin 0282 7268487 telefonu arayarak randevu almaları yeterli olacak. Uğur LGS Tercih Ofisleri hafta içi her gün 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10