Çerkezköy TSO'dan İSO ikinci 500'de 27 firma

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 27 firma yer aldı. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan

Çerkezköy 7.07.2021 15:44:00 0
Çerkezköy TSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 27 firma İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen, "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020 Araştırması" sonuçlarında listede kendisine yer buldu.

 

DAHA YUKARI ÇEKECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “ Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020 Araştırması'nda listeye girme başarısını elde eden, üreterek ülkemiz ve şehrimiz adına büyük katkılar sağlayan, dünya ile rekabet eden sanayicilerimizi, yöneticilerini ve çalışanlarını canı-ı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Normalleşme süreci ile birlikte iyileşen koşullarla gücümüzü artırarak firma sayımızı çoğaltıp sıralamayı daha da yukarı çekeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

 

BİZLER İÇİN BÜYÜK GURUR KAYNAĞI

 

Kozuva, “ Üretimden satışlara, satış hasılatına, brüt katma değere, öz sermayeye, net aktifler tutarına, dönem karı tutarına, ihracat tutarına ve ücretle çalışanlar ortalamasına göre belirlenen listede yer alan bölgemiz firmalarının göstermiş olduğu bu başarıyı her yıl tekrar tekrar yaşıyor olmak bizler için büyük bir gurur kaynağı. Bu süreçte sanayimizin güçlenmesi ve daha çok firmamızın listede yer alması adına elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10