Haber'den Başsavcı Yılmaz'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya ve Marmara Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gülveren Altunoğlu ile

Çerkezköy 7.07.2021 17:50:00 0
Haber

 

 

Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy’ün yarattığı istihdamla hızlı göç alan kozmopolit bir yer olduğunu ifade etti.

Çerkezköy Haber ve Marmara Haber Gazeteleri hakkında Başsavcı Yılmaz’a bilgi veren gazeteci Şaban Kardeş, “ Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesiyiz. Yasalardan ve Çerkezköy halkından aldığımız güçle kamusal görev olan gazeteciliği, günün teknolojik şartlarına uygun şekilde ifa etmekteyiz. Günlük 2 gazete yapmanın yorgunluğunu, kamusal vicdanımızın rahatlığıyla atıyoruz. Aynı zamanda Radyo Haber ve Radyo Vize ile de bölge halkının hüznüne, neşesine, günün her saatinde ortak olurken; ilçemizde, bölgemizde ve ülkemizde yapmış olduğumuz haberleri sesli ve görüntülü hale getirerek okurlarımıza sunuyoruz” diye konuştu.

 

YASALAR ÇERÇEVESİNDE GÖREV YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

 

Kardeş, “Zaman zaman adli olaylarda arkadaşlarımızla günün büyük bir bölümünü mesleğimizin sınırları dahilinde adliye merdivenlerinde, adliye koridorlarında geçiriyoruz. Sizden önceki birçok başsavcımızla olduğu gibi sizinle de Çerkezköy’deki basın ilişkileri konusunda uyumlu bir görev süreci geçireceğimize inanıyoruz. Kamuoyunun haber alma hakkı bağlamında bilgilendirilmesi ve aydınlatılması adına, önce insan odaklı, devletin ve milletin çıkarlarını ön planda tutarak yasalar çerçevesinde görev yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

ÇERKEZKÖY ÖNEMLİ NOKTADA BULUNUYOR

 

Çerkezköy’ün 4’üncü görev yeri olduğunu kaydeden Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, ziyaret için Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya ve Marmara Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gülveren Altunoğlu’na teşekkür etti. Çerkezköy’deki yerel basını yakından takip ettiğini belirten Başsavcı Yılmaz, basının yargı için önemli olduğunu dile getirdi. Çerkezköy’ün jeolojik konumu nedeniyle önemli bir noktada bulunduğunu kaydeden Başsavcı Yılmaz,  Çerkezköy’deki tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu ve işbirliği içerisinde görev yapacaklarını, insanların adalete olan güven ve saygılarının Çerkezköy’de hiçbir zaman eksilmeyeceğini kaydetti.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10