Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği'nden başkanlara formalı ziyaret

Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği Başkanı İzzet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy'deki siyasi partilere tanışma ziyaretinde bulundu. Derneğin faaliyetleri hakkında Çerkezköy Belediye Ba

Çerkezköy 8.07.2021 16:57:00 0
Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği

Nisan ayında gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği Başkanı İzzet Albayrak, STK ziyaretlerini sürdürürken, önceki gün de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Albayrak ve yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’i makamında ziyaret ederek isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti. Ziyarette derneğin faaliyetleri hakkında İlçe Başkanlarına bilgi veren Dernek Başkanı İzzet Albayrak, “Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği olarak Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek ilçe başkanlarımıza forma hediye ettik. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayıp ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10