Çerkezköy'de açık havada sinema keyfi

Çerkezköy Belediyesi'nin Açık Hava Sinema Günleri başladı. Cuma günü yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği 2018 yapımı Türk filmi 'Öldür Beni Sevgilim' ile başlayan s

Çerkezköy 11.07.2021 16:30:00 0
Çerkezköy

Açık Hava Sinema Günleri kapsamında 9 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da ‘Öldür Beni Sevgilim’, 10 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’da ise ‘Ailecek Şaşkınız’ isimli filmler izleyici ile buluştu. Filmleri ilgiyle izleyen Çerkezköylüler, güzel vakit geçirdi.

 

 

BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞAN ÇİFTİN HİKAYESİ ANLATILIYOR

 

Oyuncu kadrosunda Murat Boz, Seda Bakan, Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimlerin yer aldığı filmin senaristliğini Murat Dişli yaparken, yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Okan karakterini Murat Boz’un Demet karakterini ise Seda Bakan’ın canlandırdığı filmde, birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini anlatılıyor. Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Milli Piyango’dan büyük ikramiyenin çıkmasıyla hayatları değişen ve birbirlerini öldürmeye karar veren çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulur. Birbirlerinin lise aşkı olan Demet ve Okan'ın 5’inci evlilik bir yıldönümünde aldıkları piyango biletine çıkan büyük ikramiye sonrasında evliliklerinin bir yana mı savrulacağı yoksa bu piyangonun aşklarını yeniden keşfetmek için bir fırsat mı olacağı sorusu etrafındaki macerayı konu ediniyor.

 

 

İLGİYLE İZLENDİ

 

Sinema günlerinin 2’ncisinde yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı ‘Ailecek Şaşkınız’ isimli film sinemaseverler ile buluştu. Komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i yeniden bir araya getiren Ailecek Şaşkınız, babasının şirketinin başına geçerek CEO'luk görevini üstlenen Ferhat ve onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'ın hikâyesini anlatıyor. Keyifli vakit geçiren Çerkezköylüler, filmi ilgiyle izledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10