Çocukları Alican'ın hayratı için 80 çocuğun ailesini sevindirdiler

Yurt Turizm sahibi iş adamı Salih Yılmaz ve eşi Ayşen Yılmaz, Çerkezköy ve çevresindeki maddi imkanları kısıtlı olan ailelerin çocuklarına önceki gün Veliköy Kapalı Düğün Salonunda çocu

Çerkezköy 11.07.2021 16:46:00 0
Çocukları Alican

Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet şölenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, hayırsever Salih Yılmaz ve eşi Ayşen Yılmaz ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sünnet olan çocuklarımızın aileleri katıldı.

 

 

TEBRİK ETTİ

 

Okunan mevlidin ardından konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,” Böylesine anlamlı ve güzel bir düşünceyi hayata geçiren Yılmaz ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. Çerkezköy’ümüzün çocuklarının sünnetini gerçekleştirdikleri ve bizleri bu anlamlı günde bir araya getirdikleri için Salih Yılmaz, Rahmi Yılmaz ve Erol Yılmaz ile kıymetli eşlerini tebrik ediyor, bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu gibi etkinliklerin artarak devam etmesini, bu birlikteliğin, beraberliğini kardeşliğimizin devam etmesini temenni ediyorum. İnşallah yüzü gülen çocuklarımızla birlikte Çerkezköy’ümüzde hep birlikte yan yana mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, “ Çerkezköy’de görev yaptığım süre zarfında bir çok hayırseverin eğitim konusunda böyle destekler verdiğini gördüm. Bugünde Yılmaz çifti toplam 80 çocuğumuza sünnet şöleni gerçekleştirdi. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

80 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

 

 Yaklaşık 3 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden çocukları Alican Yılmaz için, eşi Ayşen Yılmaz ile birlikte böyle bir hayır işlemeye karar verdiklerini belirten Salih Yılmaz, “80 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Sünnet kıyafetlerini aldık. Bugün de burada sünnet düğünlerini yapıyoruz. Allah kabul etsin. Bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da teşekkür ederim. İnşallah bugün sünnet düğünlerinde bir araya geldiğimiz bu çocuklar, gelecekte vatanlarına milletlerine hayırlı bireyler olurlar.Bizleri bu mutluluğumuzda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

 

ÇOCUKLARLA ÇİFTETELLİ OYNADILAR

 

Konuşmaların ardından protokol ile sünnet olan çocuklarımız hatıra fotoğrafı çektirdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Yılmaz ailesi, sünnet çocukları ve aileleri ile müzik eşliğinde çiftetelli oynayarak mutluluklarını ortak oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10