Bülent Ecevit Bulvarı'nda üst geçit çalışmaları sürüyor

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde yapımına başlanan üst geçidin kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ü

Çorlu 12.07.2021 15:58:00 0
Bülent Ecevit Bulvarı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde modern yol, köprü ve üst geçit çalışmalarına devam ediyor.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: "ÜST GEÇİT KISA SÜRE İÇİNDE HİZMETE SUNULACAK"

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile üst geçit inşaatında incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu ilçesi Zafer Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı, hem yaya hem de araç trafiği olarak yoğun bir bölge. Bu nedenle burada bir üst geçit yapılmasını uygun gördük. Üst geçidimizin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor, kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde çalışmaya ve halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

2 ADET ASANSÖR BULUNUYOR

 

Büyükşehir Belediye yetkilileri de, “60 metre uzunluğa sahip üst geçit projesinde engelli vatandaşların da rahat bir şekilde faydalanabilmesi için 2 adet asansör bulunuyor. Üst geçidin cephe kaplamaları, modern mimari özellikler göz önünde bulundurularak yeni yapı malzemeleri ile tasarlandı. Üst geçidin iki kule arasındaki 40 metre'lik kısmı ise çelik makas sisteminden faydalanarak tek açıklıkta geçildi. Bu sayede yol güzergâhında görüntüyü engelleyebilecek bir kolon yapılmadı” dedi.

 

Haber / Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10