Su patlağı 10 gün sonra giderildi

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde 1 Temmuz'da meydana gelen su patlağı sorunu, bir türlü çözülemiyordu. 'Yılan hikayesine dönen su patlağını kim çözecek?'

Çerkezköy 12.07.2021 16:35:00 0
Su patlağı 10 gün sonra giderildi

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde meydana gelen su patlağının uzun süredir çözülememesine tepki gösteren vatandaşlar, “Bu su kaç gündür boşu boşuna akıyor. Tekirdağ, su ihtiyacını yeraltından karşılayan ve gelecekte büyük bir su krizi ile karşı karşıya olan şehirler arasında. Çerkezköy Belediyesi topu TESKİ’ye, TESKİ ise Çerkezköy Belediyesi’ne atıyor. Hangi kurum yetkiliyse artık buna bir an önce çözüm bulunmasını bekliyoruz, yazık günahtır” diyerek yetkililere tepki göstermişti.

 

TESKİ EKİPLERİ ÇALIŞMA YAPTI

 

Su ihtiyacının büyük bir bölümünü yeraltı kaynaklarından karşılayan Çerkezköy’de Fatih Caddesi üzerinde meydana gelen ve 10 gündür çözülemeyen su patlağı sorunu için TESKİ ekipleri Pazartesi günü mesaiyle birlikte harekete geçti. Vatandaşların tepkisi üzerine bölgede yolu kazarak gün boyu çalışma gerçekleştiren ekipler hasar gören boruyu yenisi ile değiştirdi.

 

 

Haber/Şaban KAREŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10