Türkiye Şampiyonu Pehlivan'dan Karaca'ya ziyaret

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan, 7-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara Taha Akgül Spor Salonu'nda yapılan Zekeriya Tutar Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda 133 spo

Çerkezköy 12.07.2021 16:42:00 0
Türkiye Şampiyonu Pehlivan

Taekwondo ile 5 yaşından itibaren iç içe olan, 2018 yılında Minikler kategorisinde Türkiye 3’üncülüğü de bulunan Beyzanur Pehlivan, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca’ya ziyarette bulundu.

 

“YARDIM SEFERBERLİKLERİ BENİ ÇOK ETKİLİYORDU”

 

Çerkezköy'e şampiyon olarak döndüğünde ilk olarak Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etmeyi planladığını kaydeden Pehlivan, “Hasan amca ile tanışmayı çok istiyordum. İlçemiz meydanında şahit olduğum kan bağışı çadırları, ihtiyacı olan aileler için yapılan yardım seferberlikleri beni çok etkiliyordu. Bu sebeple aileme, burayı ziyaret etmek istediğimi söyledim. Ailem bu isteğime çok sevindi, gereken yerlerle irtibata geçildi ve ziyaretim sağlandı. Şube Başkanı Hasan Karaca, kendisini ziyaretimde, Kızılay’ın bölgemizdeki faaliyetlerinden, amaçlarından bahsetti ve bana bilgilendirme yaptı. Bu benim için de çok faydalı oldu. İlerleyen günlerde, Kızılay’da gönüllü görevler almayı arzu ederim” ifadelerini kullandı.

 

SPOR HAYATINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Türkiye Şampiyonu Beyzanur Pehlivan’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Şube Başkanı Hasan Karaca da, kendisine Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bundan sonraki spor yaşantısında başarılarının artarak daim olması temennisinde bulundu.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10