Türkiye Şampiyonu Beyzanur Pehlivan'dan Türk Ocaklarına ziyaret

51 kilogram Yıldız Bayanlar kategorisinde 133 sporcu arasında 7 maç yaparak Türkiye şampiyonu olan Milli sporcu olabilme kapısını aralayan Beyzanur Pehlivan, Türk Ocakları Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Ziyaret

Çerkezköy 14.07.2021 13:40:00 0
Türkiye Şampiyonu Beyzanur Pehlivan

Ziyarette Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak  Candaş ile birlikte üyeler Alaaddin Tıraş ve Yasin Yavuz yer aldı.

 

ZİYARETTE BULUNDU

 

Ziyarette konuşan şampiyon sporcu Beyzanur Pehlivan, şampiyon olması neticesinde, ziyarete gideceği kurumların, herhangi bir siyasi amaç taşımayan, gönüllü kimselerin oluşturduğu kurumlar olan, toplum yararına hizmetleri kendilerine amaç edinmiş kurumlar olmasına özen gösterdiğini, bu doğrultuda Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi’ne ziyarette bulunduğunu kaydetti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, Türk Yurdu dergilerinin tanıtımını yaptı ve sporcuya armağan etti. Türk Ocakları’nın işleyiş amacından bahseden Candaş, “ Kızlarımızın spor alanındaki bu başarıları, Türk gençlerine ve özellikle kızlarımıza örnek olacaktır. Bu kızlarımız gelecekte başarılı bir Türk kadını olarak, ülkemize daha iyi hizmetler yapacak, başarılar getirecek nesillerin yetişmesinde de örnek olacaktır” dedi. Ziyarette Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, Beyzanur Pehlivan’a Milli Takıma girebilmesi için duacı olduklarını söyleyerek sporcuya başarılar diledi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10