Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, görevi devraldı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Hakan Fındık, dün kente gelerek görevine başladı. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda tören mangasını selamlayan Mehmet

Tekirdağ 14.07.2021 15:07:00 0
Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, görevi devraldı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Yalova Emniyet Müdürlüğü'nden Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Hakan Fındık, İçişleri Müşaviri olarak Bosna Hersek'e atanan Mehmet Erduğan'dan görevini devraldı.

 

EMNİYET PERSONELİ TARAFINDAN KARŞILANDI

 

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda tören mangasını selamlayan Mehmet Hakan Fındık, emniyet personelleri tarafından karşılandı. Müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle tanışan Fındık, makamına geçerek görevine başladı.

 

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Öte yandan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Hakan Fındık’ı ve İçişleri Müşaviri olarak Saraybosna’ya atanan Mehmet Erduğan’ı makamında kabul etti. Vali Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. İçişleri Müşaviri olarak Saraybosna’ya atanan Mehmet Erduğan’a da yeni görevinde başarılar diledi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10