Fidanlar toprakla buluşturuldu

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Hatıra ormanında fidanlar toprakla buluşturuldu. Kanlı 15 Temmuz darbesinin üzerinde

Çerkezköy 14.07.2021 15:12:00 0
Fidanlar toprakla buluşturuldu

Çerkezköy Kaymakamlığınca oluşturulan 15 Temmuz Hatıra Ormanına, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Törene, Kaymakam Atilla Selami Abban, Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, Çerkezköy Emniyet Müdür vekili Komiser Mümin Büyükbüce, İlçe Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler ile kurum müdürleri, STK temsilcileri katıldı.

 

DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜNÜ KUTLAYACAĞIZ

 

Etkinlikler kapsamında protokol üyeleri fidanları toprakla buluştururken, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban yaptığı açıklamada, “ 15 Temmuz’un üzerinden 5 yıl geçti. Bu hafta çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Demokrasi ve milli birlik gününü kutlayacağız. Bugün de 15 Temmuz Şehitler Ormanımıza belli sayıda fidan diktik. Daha çok Ağaç Bayramı’nda fidan dikiyoruz. Asıl etkinliğimiz 15 Temmuz’da olacak, orada da coşkuyla 15 Temmuz’u kutlayacağız” diye konuştu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10