Kapaklı'da şehitler unutulmadı

Kapaklı'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehitler için mevlit okutuldu, şehitler mezarları başında anıldı. Şehitlik programının ardından, ö?

Kapaklı 15.07.2021 15:09:00 0
Kapaklı

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından millet tarafından yazılan destanın unutulmaması amacıyla mecliste çıkarılan yasa ile kabul edilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında tüm şehitler Kapaklı’da anıldı.

 

PROGRAM ŞEHİTLİKTE GERÇEKLEŞTİ

 

Saat 10.00’daki şehitlikteki programa Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcı Ruhi Özden, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, STK temsilcileri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muharip gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

DUA ETTİLER

 

Protokol üyeleri 2012 yılında Tunceli’de askeri aracın geçişi sırasında pkklılar tarafından yola döşenen patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Er Kadir Dadaş, 2015 yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde arkadaşının silahının ateş alması sonucu başından vurularak şehit olan Piyade Er Emrah Çalkın ve Haziran ayında Mardin'de silah kazası sonucu şehit olan piyade er Rıdvan Sağdıç’ın mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler. Kuran-ı Kerim ‘in okunmasının ardından Kapaklı İlçe Müftülüğü personelinin yaptırdığı duanın ardından program sona erdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10