Mehmet Emin Pırtıcı Türkiye şampiyonu oldu

7-17 Temmuz tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen Zekeriya Tutar Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonasında mücadele eden Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Mehmet Emin Pırtıcı ve Zeynep Hasret Tutar ilÃ

Çerkezköy 16.07.2021 17:30:00 0
Mehmet Emin Pırtıcı Türkiye şampiyonu oldu

Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Mehmet Emin Pırtıcı ve Zeynep Hasret Yılmaz Zekeriya Tutar Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonasından bir birincilik ve bir üçüncülük ile döndü.

 

İKİ SPORCUMUZ MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE KATILACAK

 

Turnuvada iki sporcusunun üstün bir performans sergilediğini kaydeden Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “ Turnuvaya dört sporcu ile katıldık. 61 kilogramda mücadele eden Mehmet Emin Pırtıcı Yıldız Erkekler kategorisinde 7 rakibini mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu. 41 kilogramda Zeynep Hasret Tutar ise yedinci maçında Mersinli rakibine 2 sayı ile mağlup olarak Türkiye üçüncüsü oldu. Mehmet Emin Pırtıcı ve Zeynep Hasret Tutar 26-27 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Estonya’da gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Avrupa şampiyonasında mücadele edecek milli takım seçmelerine katılacaklar.55 kilogram Yıldız Bayanlarda Busenaz Kaya ise şampiyonaya ilk kez katıldı. İlk turda rakibini mağlup eden Busenaz Kaya ikinci maçta Bilecikli rakibine mağlup olarak turnuvaya erken veda etti. Turnuvada ilk kez mücadele etmesine rağmen Busenaz için tecrübe oldu. 45 kilogram Yıldız Erkeklerde ise Ahmet Sayit Pırtıcı ikinci turda üstünlüğünü koruyamayarak rakibine mağlup oldu. Sporcularımızın hepsini tek tek kutluyorum. Başarılarının artarak da devam edeceğini umuyorum” dedi.

 

ÜÇ SPORCU İLE KATILACAĞIZ

 

28 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan Ümitler Türkiye şampiyonasına kulüp olarak hazırlandıklarını kaydeden Ayaz, “ Ümitler Türkiye şampiyonasına 63 kilogramda Alperen Ayaz, 74 kilogramda Samet Ayaz ve 74 kilogramda Ahmet Karsanba ile katılacağız. Üç sporcumuz da turnuvanın hazırlıklarını sürdürüyor. Üç sporcumuzdan da üstün başarılar bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10