Düğün salonlarında bakım ve onarım çalışması

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde belediyeye ait olan düğün salonlarının çevre temizliği ve bakımını yapıyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "1 Haziran tarihi ile yayınlanan genelgede düğün sa

Ergene 17.07.2021 12:08:00 0
Düğün salonlarında bakım ve onarım çalışması

Ergene Belediyesi ekipleri çevre temizliği ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

 

DÜĞÜNLERE HAZIR HALE GETİRİLİYOR

 

Düğün salonlarının içinde bulunan sahne, koridor, bay ve bayan tuvaletleri, gelin-damat odası, mutfak, masa ve sandalyelerin yıkanıp hijyenik hale getirilirken yine düğün salonlarının dışında bulunan çöp konteynerlerinin de içinin boşaltılıp etrafa atılmış çöplerin belediye ekipleri tarafından toplandığını kaydeden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Pandemi kuralları çerçevesinde düğün salonlarına gelen misafirlerin görevli belediye personeli tarafından ateşi ölçülürken maskesi olmayan vatandaşlara da maske temin ediliyor” şeklinde konuştu.

 

“HASSASİYET İLE YIKANIP TEMİZLENİYOR”

 

Başkan Yüksel, “1 Haziran tarihi ile yayınlanan genelgede düğün salonları yeniden faaliyete başladı. Ergene Belediyesi olarak düğün salonlarımızda tüm tedbirimizi aldık. Günler öncesinden ilaçlanıp yıkanan salonlarımız halkımızın düğün cemiyetlerinin yapılacağı gün ve tarihler öncesinde yine aynı hassasiyet ile yıkanıp temizleniyor. Bunun yanı sıra ayrıca dışarıda bulunan çöp konteynerlerinin içindeki ve etrafa atılmış olan çöplerde ekiplerimiz tarafından toplanılıyor. Ergene Belediyesi olarak bizler üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz, düğünlere gelen misafirlerimizden de aynı hassasiyeti göstermelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10