Nurcan Şarküteri, Çerkezköy'de açıldı

Kırklareli'nin doğal lezzetlerini Çerkezköylüler ile buluşturan Nurcan Şarküteri, Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak üzerinde açıldı. İşletme Sahibi Nurcan Köse, 3 ay önc

Çerkezköy 17.07.2021 18:47:00 0
Nurcan Şarküteri, Çerkezköy

Bugün saat 14.00’de yapılan açılışa; AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

“ÇOK LEZZETLİ ÜRÜNLER VAR”

 

Duaların okunmasının ardından konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “Yeni açılan işletmemizin mahallemize, ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah hayırlı müşteriler nasip olur, rabbim kendilerini utandırmasın hayırlı uğurlu olsun. Sizlere de açılışa katıldığınız için işletme sahiplerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Ben kendi alışverişimi de buradan yapıyorum, sizler de tavsiye ediyorum. Çok lezzetli ürünler var. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın inşallah” ifadelerini kullandı.

 

 

SÜZÜLMÜŞ KARDEŞLER ÇERKEZKÖY’E GELDİ

 

İşletme hakkında bilgi veren işletme sahibi Nurcan Köse, “’Kırklareli’nden Sofranıza Doğal Lezzetler’ sloganı ile ürünlerimizin satışını yapıyoruz. İşletmemizin Çerkezköy’e açılmasıyla birlikte Süzülmüş Kardeşler de Çerkezköy’e geldi. Süzülmüş Kardeşler’in süt ve süt ürünlerini Çerkezköy’de satan tek işletme biziz şu anda, Çorlu’da 5 tane şube var” dedi.

 

“GENİŞ ÜRÜN YELPAZEMİZ VAR”

 

Peynir çeşitleri, Simsüt Arı Sertifikalı günlük süt, Alkanlar Peynir ve köy yumurtası satışı yaptıklarını kaydeden Köse, “Köy yumurtalarımız var. Trabzon tere yağı, köy tere yağı, hazır yufka, köy peyniri, köy makarnası, tam yağlı beyaz peynir, lor peyniri, üzüm suyu hardaliyesi, Kırklareli Yenice Köyü’nün meşhur kasap sucuğu, Kızılcıkdere sucuğu, eski kaşar peyniri, taze kaşar peyniri ve daha birçok ürün çeşitlerimiz var. Geniş ürün yelpazemiz mevcut. Reçel, süt, salça ve zeytin gibi diğer kahvaltılık ürünlerimiz de mevcut. Bakliyat satışı da yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

ÜRÜNLERİN YÜZDE 90’I KIRKLARELİ’NE ÖZGÜ

 

Köse, “3 ay önce açmış olduğumuz şarküterimizde yüzde 90’ı Kırklareli’mize özgü yöresel lezzetler ile vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. İstek üzerine diğer yörelerden de ürünler getirebiliyoruz. Erzincan balımız var” şeklinde konuştu. Kendisinin aslen Kırklareli Vizeli olduğunu kaydeden Köse, “Ben aslında tekstilciyim. Eşim ile birlikte daha önceden kantin işletmeciliği yaptık. 3 ay önce şarküteri açma fikri oluştu. Daha sonra Çerkezköy’de şarküteri açmaya karar verdik ve açtık” dedi.

 

Haber / Faik ONUR KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10