TBMM Başkanı Şentop gazetecilerle halı saha maçı yaptı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çorlu'da 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı etkinlikleri kapsamında gazetecilerle halı sahada futbol oynadı. Şentop'un takımının 9-3 galip ayrıldığı k

25.07.2021 12:11:00 0
TBMM Başkanı Şentop gazetecilerle halı saha maçı yaptı

Çorlu ilçesindeki halı sahada yapılan maçta Mustafa Şentop'un takımında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan da yer aldı. Karşılaşmayı Marmara Ereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık'ın da yer aldığı kalabalık bir grup izledi. 

 

ŞENTOP’UN TAKIMI GALİP AYRILDI

 

Zaman zaman çekişmeli geçen karşılaşmada Şentop, 3 gol attı. Şentop'un takımı, gazetecilerin takımını 9-3 yendi. Maç sonrası, gazetecilerle bol bol sohbet eden Şentop, "Dostluk kazandı. Güzel bir maç oldu, hem gazeteci arkadaşlarımız ile bir araya geldik hem de futbol oynayarak stres attık" dedi. TBMM Başkanı Şentop, karşılaşmaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Basın Bayramı'nda Tekirdağ'da görev yapan gazeteci arkadaşlarımız ve protokol üyeleriyle Çorlu'da halı saha maçı yaptık. Dostluk kazandı. Bu vesileyle tüm basın çalışanlarımızın Basın Bayramı'nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10