Ergene Velimeşespor'un kongresi yapıldı

TFF 2.Ligde mücadele eden Ergene Velimeşespor geçtiğimiz gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Adem Memiş'in aday olmadığı seçimlere tek liste ile girildi. Başkanın yönetim içi

Ergene 26.07.2021 16:11:00 0
Ergene Velimeşespor

Divan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan Olağanüstü Genel Kurulda yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak üyeler tarafından ibra edildi. Ayrıca Ergene Velimeşe Spor Kulübünün 2021-2022 yılları tahmini bütçesi 5 Milyon 500 TL olarak kabul edildi.

 

SÜRPRİZ İSİMLER VAR

 

Mevcut Başkan Adem Memiş’in aday olmadığı seçimlere tek liste ile gidildi. Ergene Velimeşespor’un yeni yönetiminde Serkan Bezgin, Aydın Dinler, Recai Taşkın, Mülayim Bedir, Ahmet Pamukçu, Abdullah Yaman, Hülya İnci, Übeyit Aytaç, Yavuz Akpınar, Atakan Danış ve Müjdat Uysalcan yer aldı.

 

ART NİYET DÜŞÜNMEYİN

 

Kongrede dilek ve temenniler kısmında konuşan kulüp üyelerinden Mehtap Tural, “Biz sanırım yönetim kurulunu seçiyoruz. Bu isimlerin içinde muhakkak ben başkan adayıyım diyen vardır. Biz onu üyeler olarak bilmek istiyoruz. Ben adayım diyen kim bu isimler arasından. Bu liste içinde kendi aralarında konuştukları bir başkan adayı var. Bu başkan adayı kim? Bu isimler arasından biri üyeleri arayarak konuştu. Bu durum genel kurulda neden konuşulmuyor” dedi. Tural’ın bu sözleri üzerine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ Demagoji yapmayın’ dedi. Burada art niyet düşünmeyin. Bu kulüp hepimizin kulübü. Niyetiniz ne?” dedi. Yüksel’in bu sözlerine tepki gösteren bazı üyeler genel kurulu terk ederken, seçilen yönetime yetki verilmesinin ardından genel kurul sona erdi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10