Aylar sonra müjde bu fotoğrafla geldi

İstanbul Avcılar'da Nisan ayında sokakta çıkan silahlı kavga sırasında otomobilinde oturduğu esnada başına merminin isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Çerkezköy iş adamı Sefer Kılıç'?

Çerkezköy 27.07.2021 18:39:00 0
Aylar sonra müjde bu fotoğrafla geldi

Avcılar Cihangir Mahallesi'nde Nisan ayında meydana gelen olayda sokak üzerinde kimliği belirsiz kişiler arasında silahla kavga çıkmış, bu sırada 16 AGR 096 plakalı aracının içinde oturan Çerkezköy’lü iş adamı Sefer Kılıç’ın oğlu Sefa Kenan Kılıç, kavgada silahtan çıkan merminin hedefi olmuştu. Başına isabet eden mermi sonucu ağır yaralanan Kılıç, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

 

FOTOĞRAFLA PAYLAŞTI

 

Yoğun bakımdaki dört aylık tedavisinin ardından yaşama tutunan Sefa Kenan Kılıç’ın yeniden gözlerini açması ailesi ve yakınlarını sevince boğdu. Sefa Kenan Kılıç’ın kardeşi Yusuf Kılıç ise aylar sonra yoğun bakımdan çıkarak sağlığına kavuşan ağabeyi ile mutluluk fotoğrafını “ Umut ettik, dua ettik. Şimdide şükür ediyoruz. Bu zor süreçte yanımızda olan herkesten Allah razı olsun. Sağ olsunlar, var olsunlar” notuyla paylaştı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10