Çerkezköy'de 33 bin 333 TL gelir elde edildi

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, düzenlediği basın toplantısında Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi olarak bu yıl Kurban Bayramında toplam bin 696 deri topladı

Çerkezköy 28.07.2021 16:44:00 0
Çerkezköy

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, düzenlediği basın toplantısında Kurban bayramında topladıkları kurban derileriyle alakalı bilgilendirmede bulundu.

 

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Her yıl olduğu gibi bu yılda Pınarça yolu üzerinde kurulan Kurban Pazarı’nda Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesinin ana çadırını kurduklarını kaydeden Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, “ Merkez üstümüz bu bölge oldu. Geçen yıl tekrarladığımız gibi sağ olsunlar her türlü personel ve araç takviyesinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bu kutsal yolda bizleri yalnız bırakmadılar” dedi.

 

 GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

 

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Çerkezköy ve Kapaklı’da güzel bir ekip çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Durmuş, “ Kurban bayramı dört gün olmasına rağmen pandeminin devam etmesi nedeniyle bu yıl kurbanları ilk iki gün topladık. Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesinin kurucu üyelerinden bu güne kadar görev yapmış herkesi minnet ve saygıyla anıyorum. Onursal Başkanımız Mustafa Zümbül geçtiğimiz yıl geçirmiş olduğu rahatsızlıktan ötürü tedavisi devam ediyorum. İki ay öncede Sadık ağabeyimiz kalp ameliyatı oldu. Her iki başkanımıza acil şifalar diliyorum ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onların fikirleri ve tecrübelerinden yararlanarak bu yola çıktık. Bu çalışma ortamını da bu şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Ayrıca THK Çerkezköy Şube Sekreteri Rabia Ersoy’a da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

TOPLAM 33 BİN TL GELİR ELDE ETTİK

 

Durmuş, “ İki gün boyunca toplam 10 personel ile çalışmalarımızı sürdürdük. Toplam 285 sığır derisini 106 TL’den, bin 257 koyun derisini 1 lira 75 kuruş, 154 keçi derisini ise 6 TL’den tüccara sattık. Sığır derisinden 30 bin 210 TL, koyun derisinden 2 bin 119 lira 75 kuruş, keçi derisinden ise 924 TL olmak üzere toplam 33 bin 333 lira 75 kuruş gelir elde ettik. Ben buradan Çerkezköy ve Kapaklı’daki yöre halkımıza, besi sahiplerine ve bağışta bulanan ve bulunmayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10