Öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor

Çerkezköy Halk Eğitimi Müdürlüğü Rumeli Üniversitesi işbirliğiyle Çerkezköy belediye meydanında  gençlere ve üniversiteye gidecek öğrencilere Üniversite Tercihlerinde ücretsiz tercih danı

Çerkezköy 3.08.2021 12:57:00 0
Öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi ve Rumeli Üniversitesi üniversite tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. Çerkezköy Belediyesi yanında kurulan stantta Rehber öğretmen Özge Özkan ve Mehmet Belen üniversite tercihlerinde gençlere danışmanlık hizmeti vererek rehberlik ediyor.

 

13 AĞUSTOS’A KADAR AÇIK KALACAK

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Rumeli Üniversitesi işbirliğinde ilçemizde tercihlerinde gençlere ve öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti yapmaktayız. Tercih çadırımız 13 Ağustos tarihine kadar hafta içi ve hafta sonu açık olup, saat 10.00-19.00 saatleri arasında açık olacaktır.Tercih çadırında ilçemiz rehber öğretmenlerinden Mehmet Belen ve Özge Özkan görev yapacaklar” diye konuştu.

 

AMACIMIZ DOĞRU TERCİH YAPMALARI

 

Akman, “ Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Rumeli Üniversitesi işbirliğinde üniversite tercih danışmanlığında amacımız sınavı kazanan ve tercih yapacak öğrencilere yardımcı olmaktır. Onları en doğru şekilde tercih yapmalarını sağlayıp, mesleklerini ve gidecekleri okulları en iyi şeklide tanıtmaktır. Gençlerimizi çadırımıza bekliyoruz. Rehber öğretmenlerimizden bölümler ve tüm konularda bilgi alabilirler. Öğrencilerimiz ne kadar doğru tercih yaparlarsa bizlerde o kadar mutlu oluruz. Amacımız onların doğru tercih yapmalarıdır” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10