46 yıllık ismi modernleştirerek yaşatıyoruz

Geçtiğimiz aylarda Kale Seyahat'i tüm haklarıyla satın alan Grand Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çelebi, bölgede Kale Seyahat'in ismini kullanarak bazı kişilerin Kale Seyahat ismi ile be

Çerkezköy 7.08.2021 18:43:00 0
46 yıllık ismi modernleştirerek yaşatıyoruz

Taşımacılık sektöründe Kale Seyahat olarak Trakya bölgesinde bilinen markalar arasında yer alan, 1975 yılında Tamer Çınar ve ortakları tarafından Vize’de kurularak Vize, Saray, Çerkezköy, İstanbul hattında yolcu taşımacılığı yapan Kale Seyahat zaman içerisinde filosunu ve erişim noktalarını modernize ederek 2000’li yıllarda ve sonrasında artan nüfus ve yolcuların talepleri doğrultusunda Ankara başta olmak üzere yurdun çeşitli noktalarını lokasyon güzergahları arasına alıp hem filosunu hem de hizmet ağını genişletmişti. Firma 2020 yılına gelindiğinde ise isim ve şirket haklarını Grand Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ali Rıza Çelebi’ye devretmişti. Trakya bölgesi başta olmak üzere ulaşım sektöründe bir marka olan Kale Seyahat’in sadece şirketin mal varlıklarını almadıklarını ve aynı zamanda şirketin isim ve marka logosunu aldıklarını kaydeden Çelebi, “ Son zamanlarda bölgede kale seyahatin önüne ve arkasına farklı manalar yükleyip benzer sektörde kullanılması hem ticari ahlaka hem de Türk Ticaret Kanununa aykırıdır’ diyerek bu duruma tepki göstererek yargıya başvurduklarını ifade etti.

 

"HİZMET ANLAYIŞIMIZA KONFORU DA İLAVE ETTİK"

 

Çelebi, “ Biz ulaşım sektöründe yılların tecrübesiyle güven ve kalitenin simgesi olan Kale Seyahat ismini bünyemize kattıktan sonra araçlarımızın tamamını yenileyerek hizmet anlayışımıza konforu da ilave ettik. Güvenli ulaşım sektöründe bölge halkına konforlu ve kalıcı hizmet üretmenin sorumluluğunu taşırken, bu alanda yatırımı ve sorumluluğu olmayan insanları bizim ismimiz üzerinden prim yaparak benzer işi yapmaları bizi olduğu kadar bizim markamıza inanan adımıza güvenen yolcularımızı da zaman zaman üzmektedir. Bu durum karşısında yasal tüm haklarımızı sonuna kadar arayacağız” diyerek Kale Koop’un firmalarıyla yakından uzaktan hiçbir alakalarının olmadığı gibi hizmete ve sektöre bakış açılarının da aynı olmadığını kaydetti.

 

"HİZMET ÜRETMENİN HEYECANI İÇERİSİNDEYİZ"

 

Çelebi, “ Müşterilerimiz Kale Seyahat ile önünde yada arkasında Kale yazan diğer seyahat acentelerini birbirine karıştırmamalarını rica ederiz. Biz 46 yıllık bilgi ve birikimle taşıdığımız her canı kendi canımız olarak gören bir anlayışla 150 şoför ve 300’ü aşkın çalışanla sektörde kaliteli hizmet üretmenin yanı sıra Trakya insanını yurdun dört bir yanına güvenli ulaştırmanın tatlı heyecanı ile uğraşırken, bölgeden ve sektörden aldığımız bu yönde şikayetler bizleri üzmektedir. Müşterilerimiz münferit olsunlar, biz bu konudaki hukuk mücadelemizi devam ettiriyoruz. Biz Trakya’yı hem Batı Karadeniz, hem Ege, hem de İç Anadolu’yla buluşturuyoruz. Yeni vizyonumuzla uzun yıllardan beri taşımacılık yaptığımız Vize’den Saray’a, Saray’dan Kapaklı’ya, Kapaklı’dan Çerkezköy’e, Çerkezköy’den İstanbul’a lokasyonumuza Bursa’yı, Yalova’yı, Eskişehir’i, Kütahya’yı, Ankara’yı, İzmir’i, Aydın’ı, Nazilli’yi, Çanakkale’yi, Denizli’yi dahil etmenin mutluluğu ile sizlere daha iyi hizmet üretmenin heyecanı içerisindeyiz. Bir yandan ismimizi kullanan bazı kişilerle haklı hukuk mücadelemiz sürerken, bir yandan da kaliteli hizmet üretmeye devam edeceğiz” diyerek Kale Seyahat’in yeni yol güzergahları ile bilgi paylaştı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10