Vali Yıldırım Ergene'de ziyaretler gerçekleştirdi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım önceki gün Ergene'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçede bulunan Barış Ticaret Enterge tesis fabrikasını ziyaret eden Vali Yıldırım, 2005 yılında Ağrıâ€?

Tekirdağ 7.08.2021 19:14:00 0
Vali Yıldırım Ergene

FABRİKAYI GEZDİ

 

Vali Yıldırım ilk olarak Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç ile birlikte 65 bin metrekarelik alan üzerinde üretimi yapan Barış Ticaret Enterge tesis fabrikasını ziyaret etti. Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz Kurt tarafından karşılanan Vali Yıldırım, fabrikayı gezerek Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz Kurt’tan bilgi aldı.

 

ZOR DURUMDA OLAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

 

Yıldırım Daha sonra ilçede oğlu Nejati Altınel ile birlikte yaşayan 84 yaşındaki Fatmagül Altınel’i ziyaret etti. Altınel ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yıldırım; “İlçelerimizde vatandaşlarımızı ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Dertlerini ve taleplerini dinliyor, çözüm için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Devletimiz her zaman  zor durumda olan vatandaşlarımızın yanındadır” dedi.

 

ŞEHİTLERİMİZ BİZİM EN KUTSAL DEĞERLERİMİZDİR

 

Ziyaretler kapsamında Vali Yıldırım, 2005 yılında Ağrı’da B.T.R Timi’nde görevliyken, geri manevra yapan askeri aracın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Er Mustafa Erişen’in ailesini ziyaret etti.Ziyarette konuşan Vali Yıldırım, “Şehitlerimiz bizim en kutsal değerlerimizdir. Sizler de bize şehidimizin emanetisiniz. Biz her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin fedakarlıkları cesaretleri sayesinde bu kutsal toprakların bizlere vatan olduğunun bilincindeyiz.” dedi.Sonrasında Kur'an-ı Kerim okunarak tüm şehitlerimize dualar edildi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10