Akülü sandalyeleri Başkan Yüksel teslim etti

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tekerlekli ve akülü sandalye yardımlarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçede yaşayan iki engelli vatandaş için Ergene Belediyesi tarafından al?

Ergene 9.08.2021 19:12:00 0
Akülü sandalyeleri Başkan Yüksel teslim etti

Ergene Belediyesi’nin ‘Hepimiz birer engelli adayıyız’ anlayışından hareketle engellilerin sorunlarını ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlara duyarlılığı arttırmak adına çalışmalar yürüttüğünü belirten Başkan Yüksel, “Engelli vatandaşlara hizmet vermek amacı ile Sevgi Aracını belediye bünyemize kazandırmanın yanı sıra akülü ve tekerlekli sandalye yardımlarımızı da aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

 

“DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

 

Tekerlekli ve akülü sandalye yardımlarının Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü kaydeden Yüksel, “Vatandaşların gerekli evrakları tamamlanmasıyla araç teslim işlemleri yapılıyor.Şimdiye kadar 100’den fazla akülü ve tekerlekli sandalye teslim edildi. Vatandaşlardan gelen başvuruların değerlendirmesiyle akülü sandalye yardımları devam edecek” şeklinde konuştu. Akülü sandalyelerin teslim edildiği zamanlarda vatandaşlarının yanında olmaya özen gösterdiklerini de sözlerine ekleyen Yüksel, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu doğrultuda ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevde Gül MALİT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10