Albayrak, beton asfalt yol çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'nın Yörük Mahallesi'nde başlatılan beton asfalt yol çalışmalarını inceledi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağ?

Malkara 9.08.2021 19:15:00 0
Albayrak, beton asfalt yol çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Malkara’nın Yörük Mahallesi'nden başlayarak Kırıkali, Evrenbey, Karaiğdemir, İshakça ve Malkara'ya kadar olan yolda başlatılan (SSB) beton asfalt çalışmalarını Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte inceledi.

 

“KISA SÜREDE BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

Çalışmaların son durumu ile ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den bilgi alan Başkan Albayrak, “Yol çalışmalarını en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Albayrak, "Yol uzunluğu 20 km ve genişliği 7,5 metre olan proje kapsamında toplamda 25.000 metreküp malzeme kullanılması planlanmaktadır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yol çalışmalarımız bundan sonra da kesintisiz bir şekilde devam edecek. Yol hizmetlerimizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. İncelemelerinin ardından Yörük Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Albayrak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10