Asansör 40 günlük bebeği yuttu

Önceki gün Kızılpınar'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kız kardeşi ve çocuklarıyla birlikte Atatürk Mahallesi'ndeki evinden dışarıya çıktığı esnada asansörün aniden hareket

Çerkezköy 11.08.2021 19:09:00 0
Asansör 40 günlük bebeği yuttu

Çocuklarıyla birlikte çarşıya çıkmak üzere evinden çıkıp kız kardeşi ve çocuklarıyla birlikte asansöre binen Gülperi Karaşal büyük kızını asansörden çıkarttı. Ardından ise bebek arabasındaki 40 günlük  Avzem Ada Karaşal’ı kız kardeşi ile birlikte almaya çalıştığı esnada asansörün kendiliğinden yukarıya doğru hareket etmesi sonrası çocuğunu asansöre kaptırdı. Annenin son hamleyle arabaya asılarak bebeğini kurtarma gayreti çaresiz kalınca, apartman annenin çığlıklarıyla yankılandı.

 

ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ

 

Katla asansör arasına sıkışan bebek arabasındaki talihsiz 40 günlük Avzem Ada Karaşal 6 metre yükseklikten asansör boşluğuna düştü. Asansörün dışındaki annenin feryatları ve çığlıkları yürekleri  dağlarken, teyzenin ise ellerinin arasından kayan 40 günlük talihsiz bebek olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yaralı olarak Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

İSTANBUL’A SEVK EDİLDİ

 

Olay anı an ve an güvenlik kameralarına yansırken, Çerkezköy Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından İstanbul’a sevk edilen 40 günlük Avzem Ada bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı olay sonrası binada inceleme yaparken, kazaya sebebiyet veren asansör firmasıyla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Asansörün yol açtığı vahşet sonrası gözler Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar ve Veliköy’deki kontrolsüz binlerce benzer asansör ve asansör kontrolü yapan yetkililere çevrildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10