Albayrak, Ali Osman Çelebi bulvarında incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Ali Osman Çelebi Bulvarı'nda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı. Başkan Albayra

Çorlu 13.08.2021 17:56:00 0
Albayrak, Ali Osman Çelebi bulvarında incelemelerde bulundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Ali Osman Çelebi Bulvarı’nda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan BSK Sıcak Asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil’den yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

 

ÇALIŞMALARA ÖNEM VERİYORUZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, toplamda 3 kilometre olan bulvar için iki geliş iki gidiş olmak üzere 4 şerit olarak planlanan proje kapsamında toplam 12 bin ton asfalt kullanılacağını kaydetti. Albayrak, Yol çalışmalarımıza 2021 yılı faaliyet programı çerçevesinde devam ediyoruz. Çorlu İlçesi Ali Osman Çelebi Bulvarı’nda da yol çalışmalarımızı hızlandırdık. Kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Yaptığımız tüm çalışmaların Çorlu’muza ve Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Haber/Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10