Önlem yok, ihlal çok, yetkili yok

Çerkezköy Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı İpek Apartmanı'nın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı esnasında enkaz üzerinde oluşan demir toplama telaşı görenleri adeta şak

Çerkezköy 15.08.2021 18:16:00 0
Önlem yok, ihlal çok, yetkili yok

Polisi ve zabıtayı arayan bazı vatandaşların şikayeti üzerine zaman zaman olay yerine polis ve zabıta ekipleri de geldi. Hurda toplayıcıları ile enkaz yıkıcıları arasında meydana gelen tartışmaya polis müdahale ederken, gün boyu inşaattan çıkan demirleri toplamaya çalışan vatandaşların rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

 

İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI ADETA HİÇE SAYILDI

 

Gün boyunca at arabası, mobilet ve çek çekler ile binadan çıkan hurdaları almak için caddeyi adeta abluka altına alarak, enkazı istila eden gruba hiçbir yetkili müdahale etmez edemezken, olayları görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırma cüretleri ise adeta ‘Yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ atasözünü akıllara getirdi. Bina yıkımı esnasında alınması gereken tedbirler ve iş güvenliği uygulamaları adeta hiçe sayılırken, Çerkezköy polisinin ve zabıtasının olaya ve olay yerine olan hakimiyetini de gözler önüne serdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10