Türk Ocağı yardım seli başlattı

Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi, yangın felaketi için başlattığı yardımların ardından, geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketi nedeniyle de hemen kolları sıvadı.

Çerkezköy 15.08.2021 18:27:00 0
Türk Ocağı yardım seli başlattı

Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, yangın felaketi başladığında hemen Muğla, Antalya, Denizli, Adana ve Osmaniye için yardım kampanyası başlattıklarını, hemen akabinde sel felaketi meydana gelince de sel felaketinin birinci günü hemen Sinop'a,  ikinci günü ise Kastamonu'ya muhtelif yardımlarda bulunduklarını kaydetti. Candaş, afetlerde en büyük mağduriyetlerin ilk birkaç günde olduğunu, bu nedenle 24 saat içinde yardımları yola çıkardıklarını belirtirken bu konuda Çerkezköy Belediyesi, Kızılay Çerkezköy Şubesi, ilçemizdeki firmalar, hayırsever vatandaşlarla ve Türk Ocaklılarla işbirliği yaptıklarını, hepsine teşekkür ettiğini ifade etti.

 

ŞUBEMİZE ULAŞTIRABİLİRLER

 

Yardım kampanyasının devam ettiğini de hatırlatan Candaş, özellikle çocuk, yetişkin iç çamaşırı, çorap, bebek bezi, bebek maması, devam sütü, şu ve muhtelif içecekler, konserce, kuru gıda, ıslak mendil, peçete, kolonya, sabun, kağıt havlu, tuvalet kağıdı gibi kişisel temizlik ve hijyen ürünleri, hasta bezi, hijyenik ped, battaniye, çarşaf, nevresim, pil, el feneri, hayvan yemi, sokak hayvanları için mama vb. ihtiyaç malzemelerinin aciliyetinin olduğunu, hayırseverlerin Türk Ocağı şubemize bu yardımları her zaman ulaştırabileceğini belirtti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10