CHP'li Dönmez de AK Parti saflarına katıldı

2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ve 2019 seçimlerinde ise Demokratik Sol Parti'den Çerkezköy Belediye Başkan adayı olan Çerkezköy siyasetinin renkli siması Metin Dönmez bugün yapılan Ak Parti AÄ

Çerkezköy 15.08.2021 18:31:00 0
CHP

Ak Parti Ağustos ayı Çerkezköy Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “ Çerkezköy’de uzun yıllar siyaset ve devlet memurluğu yapan Metin Dönmez kardeşimiz hem kurumlarda hem de siyasi arenadaki bilgi, birikim ve becerisi ile AK Parti’ye iyi gelecek. İnşallah el ve güç birliği yaparak Çerkezköy’ü daha kaliteli, gençlerin daha iyi geleceğe sahip olmaları için var gücümüzle çalışacağız. Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ÇOK MUTLUYUM

 

Eşi Candan Dönmez ile birlikte AK Parti saflarına katılan Metin Dönmez, “ Siyaset yaptığım yıllarda AK Partili kardeşlerimiz ile rekabet içinde olduk ama net söyleyeyim AK Parti camiasından kırgın olduğum yada yanlış yaptığım kimse yoktur. Biz siyaseti sevgi ile yaptık ve birbirimizi kırmadık. 2009 yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan adayı Ali Ertem ile birlikte karşılıklı siyaset yaptık. Bu saatten sonra kutlu davada Sayın liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde sizlerle birlikte siyaset yapacağız. Çerkezköy’e hizmet üretme olanağı bulursam bu benim için büyük bir onur olacaktır. Sizlerin arasında yer aldığım için çok mutluyum. Partimize hayırlı olsun” dedi.

 

DÖNMEZ VE ERTEM AYNI MASADA

 

Öte yandan 2009 yerel seçimlerinde birbirlerine rakip olan Metin Dönmez ve Ali Ertem’in aynı masada karede yer alması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10