Erseçkin: İktidar olma yolunda adım adım ilerliyoruz

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bağlık Mahallesi'ni ziyaret eden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, parti çalışmaları hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgi verdi.

Çerkezköy 17.08.2021 14:00:00 0
Erseçkin: İktidar olma yolunda adım adım ilerliyoruz

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri; Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Bağlık Mahalle esnafı ve Trakya Hakkarililer Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette parti çalışmaları hakkında esnafa ve vatandaşa bilgi veren Erseçkin, talep ve sıkıntılarını da dinledi.

“İYİ PARTİ HERKESİN PARTİSİDİR”

İYİ Parti’nin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Çerkezköy’de de yükselişi olduğunu belirten Erseçkin, “Vatandaşlarımızın teveccühüne karşılık vermek ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla sürekli olarak ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu hafta da Bağlık Mahallesi’ni ziyaret ettik. İlk olarak mahalle muhtarımız Tahsin Akgün’den mahallenin sorunları ile ilgili genel bilgi aldık ve ardından esnafımızı dinledik. Türkiye mozaiği Çerkezköy’de yaşayan Hakkarili hemşerilerimize ziyarette bulunduk. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, Türkiye’nin dört bir yanında ziyaretlerini sürdürürken biz de burada esnafımıza kendisinin selamlarını ilettik. İYİ Parti herkesin partisidir. Partimiz günden güne üye sayısını arttırmaya devam ediyor. İktidar olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Ziyaretlerimiz ve üye çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Her şey daha iyi olacak. Başaracağız” dedi.

“EMSALSİZ BİR BEREKETİN KAPILARINI ARALIYOR”

Erseçkin, ziyaretlerinde İYİ Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan ‘Artagan Projesi’ hakkında da esnaf ve vatandaşlar bilgilendirdi. Erseçkin, “Artagan'ın sağlayacağı kazançlar, emsalsiz bir bereketin kapılarını aralıyor. Şimdiye dek hiç yaşamadığımız bir para bolluğuna sahip olacağız. Mevduat açığı sebebiyle, yurt dışından borç bulmaya çalışan bankacılık sistemimiz, mevduat fazlası veren ve büyümenin fitilini ateşleyecek kurumlara dönüşecek. Kredi faizleri, yakın tarihimizin en düşük seviyelerine gerileyecek. Üretim artacak, tüketim geniş kitlelere yayılacak. Kaynak yetersizliği sebebiyle, gerçekleştiremediğimiz tüm atılımlar için, ihtiyacımız olan finansmana sahip olacağız. Artagan Projesi ile halkımız beklediği refaha ve bolluğa ulaşacak. Bu proje ile vatandaşlarımız kazanacak. Ülkemizin kaynaklarından en iyi şekilde faydalanacağız. Kaynağımız bol, potansiyelimiz var. Biz bu potansiyeli en iyi şekilde, halkımızın huzur ve refahı için kullanacağız” ifadelerini kullandı.
Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10