Kapaklı'da 217 çocuk sünnet ediliyor

Kapaklı Belediyesi'nin sünnet şöleni kapsamında belediyeye başvuran 217 çocuğun sünnet işlemleri yapılmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Yavrularımıza ve ailelerine geçmiÅ?

Kapaklı 18.08.2021 15:13:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleninin bu yıl 16’ncısı yapılacak.
 

UZMAN HEKİMLER EŞLİĞİNDE YAPILIYOR
 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her alanda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini kaydederek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğimiz ile çocuklarımızın sünnet işlemlerini pandemi kurallarına uygun olarak uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz. Yavrularımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Eylül ayı içerisinde düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile mutluluğu inşallah hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.
 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR
 

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Halil Yıldırım ve Ruhi Özden ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ramazan Tahir Eke, ücretsiz olarak yapılan sünnet operasyonunda erkekliğe ilk adımı atan çocukları ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10