ÇTSO Meclisi aylar sonra yüz yüze toplandı  

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde ÇTSO Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıda, Çerkezköy Ticaret ve S

Çerkezköy 18.08.2021 15:37:00 0
ÇTSO Meclisi aylar sonra yüz yüze toplandı  

Uzun bir aranın ardından fiziki olarak yapılan Meclis toplantısı, yoklama ve Saygı Duruşu ile başladı.
 

GÖREVLENDİRMELER YAPILDI
 

Daha sonra, 2021 yılı Haziran ve Temmuz ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı görüşülerek ibra edildi. Ardından, boş bulunan Eğitim Komisyonu ile Fuar ve Etkinlik Komisyonu'na görevlendirme yapıldı. Eğitim Komisyonu’na Nazan Çoban’ın, Fuar ve Etkinlik Komisyonu’na ise Bünyamin Fırat’ın görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.
 

İLK 6 AYIN FAALİYETLERİ AKTARILDI
 

Bir sonraki gündem maddesinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2021 yılı ilk altı aylık faaliyet raporu sunuldu. Oda Akreditasyon Sorumlusu Asude Çelen’in yaptığı sunumda, 2021 yılının ilk 6 ayında yapılan faaliyetler aktarıldı.  Daha sonra, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 10 yılın üzerinde çalışan personel Nurten Uzun, Seçkin Bayraktar, Fadime Çelikkol ve Yasin Tuncel’e plaket verildi. Plaketler; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkan Yardımcıları Nuran Yeşil ve Mesut Görgün tarafından personele takdim edildi. Dilek ve temenniler ile toplantı son buldu.
 

DİKKATLERDEN KAÇMADI
 

Öte yandan, pandemi nedeniyle uzun süredir online ortamda gerçekleştirilen meclis toplantısı aylar sonra ilk kez fiziki ortamda yapılırken, basın mensuplarının toplantıya davet edilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.
 

Haber / Faik ONUR KAYA  

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10