Genç sporcu, başarılarına bir yenisini daha ekledi

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Caner Arslan, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri'nde Teşvik-2 Boy Kategorisi'nde şampiyon olarak baÅ

Çerkezköy 18.08.2021 15:59:00 0
Genç sporcu, başarılarına bir yenisini daha ekledi

Bu yıl 660’ıncısı düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Caner Arslan, Teşvik-1 Boy’da şampiyon olmuştu.
 

ŞAMPİYONLUK KOLTUĞUNA OTURDU
 

Genç sporcu, hafta sonu yapılan Geleneksel 14. Şile Yağlı Güreşleri'nde Teşvik-2 Boy Kategorisi’nde rakiplerini yenerek şampiyonluk koltuğuna oturdu. Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kırkpınar’ın ardından Şile’de de er meydanını rakiplerine dar ederek şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Caner Arslan’ın başarısı ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
 

“KENTİMİZİN ADINDAN SIKÇA BAHSETTİRECEK”
 

“Genç güreşçimizin er meydanında elde ettiği başarılar hepimizi sevindirdi ve gururlandırdı” diyen Başkan Akay, “Kırkpınar’ın ardından Şile’deki yağlı güreşlerde de şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçimiz Caner Arslan’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Caner Arslan’ı yetiştiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerini, antrenörlerini ve ailesini de kutluyorum. İnşallah Caner Arslan gelecekte de başarıları ile hem kendi adından hem de kentimizin adından sıkça bahsettirecektir” şeklinde konuştu.
 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10