Genç kız viyadükten kendini boşluğa bıraktı

Geçtiğimiz aylarda Atatürk Viyadüğü'ne çıkarak intihar girişiminde bulunan, o esnada oradan geçmekte olan jandarma tarafından son anda kurtarılan Semra K.'nın dün gece yeniden Atatürk ViyadüÄ?

Çerkezköy 18.08.2021 16:06:00 0
Genç kız viyadükten kendini boşluğa bıraktı

Geçtiğimiz mayıs ayında çıktığı Atatürk Viyadüğü’nde intihar girişiminde bulunan ve o esnada oradan geçmekte olan jandarma ekipleri tarafından son anda kurtarılan Semra K., önceki gece yeniden Atatürk Viyadüğü’ne çıkarak intihara teşebbüs etti.  
 

KENDİNİ 25 METRE YÜKSEKLİKTEN BOŞLUĞA BIRAKTI
 

Atatürk Viyadüğü üzerinde meydana gelen olayda, viyadükte demir parmaklarının alt tarafında bir kızın olduğunu görenler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edilirken, polis ve vatandaşların ikna çalışmaları sonuçsuz kaldı. İtfaiye ekiplerinin atlama yatağını açtığı sırada kendisini 25 metre yükseklikten boşluğa bırakan genç kız, raylarla karayolu arasındaki boşluğa düştü. Polis ekipleri, tel örgüleri keserek kanlar içindeki genç kıza ulaştı.


 

AĞIR YARALANDI
 

Ağır yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi polis ve itfaiye ekipleri yaptı. Talihsiz genç, sıkışan trafikle birlikte olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın da olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı.
 

SAVCILIĞA BAŞVURMUŞTU
 

Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen Semra K. daha önce de tehdit edildiğini iddia ederek savcılığa başvurmuş ve birlikte yaşadığı evli ve 3 çocuk babası Ahmet K.’dan davacı olmuştu. Dün de polisi aradığı iddia edilen genç kızın ikinci intihar girişiminin ardında tehdit olduğu ifade edilirken, olay sonrası genç kızın telefon ve sosyal medya hesaplarını takibe alan polis, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan Semra K.’nın ifadesi sonrası intihar girişiminin arkasındaki olayları araştırmaya başlayacak. Geçtiğimiz mayıs ayında benzer şekilde çıktığı Atatürk Viyadüğü’nden son anda jandarma tarafından kurtarılan Semra K.’ya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından psikolojik destek sağlanmasına rağmen genç kızı şehrin göbeğinde, gecenin karanlığında intihara sürükleyen nedenler, polis ekipleri tarafından yürütülecek olan çok yönlü soruşturmanın ardından netlik kazanacak.
 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10