Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yıldönümü kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84'üncü yıldönümü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye BaşkanÄ?

Saray 19.08.2021 15:10:00 0
Atatürk

“MUTLULUK VE GURUR VESİLESİ”
 

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yılını büyük coşku ile kutladıklarını kaydederek, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bundan 84 yıl önce Saray ilçemizi ziyaret etmesi bizler için büyük bir mutluluk ve gurur vesilesidir. Onun ilke ve devrimleri ışığında Tekirdağ'a hizmet etmeye ve şehrimizi kalkındırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.
 

KONUŞMA YAPTILAR
 

Törende Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Saray Kaymakamlığına vekalet eden Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de bir konuşma yaparak, Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yıldönümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri sergilendi. Etkinlikler kapsamında yer alan Atatürk fotoğrafları sergisi protokol üyeleri tarafından gezildi. Başkan Albayrak, törenin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 
 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10