Edirnespor'da Savaş Üner güven tazeledi

TFF 3. Lig takımlarından Edirnespor'da gerçekleştirilen olağan genel kurulda, Savaş Üner güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en büyük destekçilerinin Edir

19.08.2021 15:27:00 0
Edirnespor

TFF 3.Lig'de mücadele eden Edirnespor Kulübü'nün Olağan Genel Kurul Toplantısı kulüp tesislerinde yapılırken, açılış ve yoklama ile başlayan genel kurul, divan heyetinin seçimi ile devam etti.
 

YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
 

İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden genel kurulda, gündem maddelerinin okunması ve ibrazının ardından oylamalar yapıldı. Ardından yeni yönetim kurulu başkanı ve üye seçimi gerçekleştirildi.  Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Savaş Üner, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkan seçildi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ
 

Edirnespor'a her zaman destek veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başta olmak üzere tüm Edirnespor sevdalılarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Üner, “ Ülkemizin dört bir yanında yaşanan gerek orman yangınlarında gerekse sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara da Allah'tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum. Şu an sezona hazırlanıyoruz. 21 Ağustos’ta kampımız sona erecek” dedi. Takımın başarılı bir kamp süreci geçirdiğini vurgulayan Üner, 23 Ağustos 2021'den itibaren Edirne'de hazırlık çalışmalarına devam edileceğini, 29 Ağustos 2021'de de 25 Kasım Stadyumu'nda hazırlık maçı oynanacağı müjdesini verdi. Sezonun ilk maçının 5 Eylül 2021'de Belediye Derincespor ile 25 Kasım Stadyumu'nda oynanacağını ifade eden Üner, yüzde 50 seyircili gerçekleştirilecek maça tüm taraftarları davet ettiğini vurguladı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada en büyük destekçilerinin Edirnespor taraftarları olacağına inancının tam olduğunu ifade eden Üner, taraftarlara bir kez daha teşekkür ettiğini söyledi.
 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
 

Üner başkanlığındaki yeni yönetimde Mehmet Emin Altındaş, Yavuz Arslan, Onur Yaren Ayaydın, Onur Aydın, Cenk Benakman, Mehmet Bulut, Ayhan Dinç, Cem Ertek, Süleyman Fırtına, İlhan Güçyener, Yalçın Günal, Bülent İlhan, Tuncay İnce, Kemal Kılıç, Saner Mutlu, Levent Özkan, Olcay Servi, Mert Seyyar, Ersan Sivrikaya, Hasan Berk Şahin, Adem Yetişken, denetleme kurulunda ise Tugay Ardaboylu, Ahmet Kıyı, Özkan Tosun yer aldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10