Sakatlar Derneği'nden aşure ikramı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi önünde bin 500 kişilik aşure dağıtıldı. İslam tarihinde dönüm noktası olabilecek olay

Çerkezköy 20.08.2021 15:43:00 0
Sakatlar Derneği

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, aşure geleneğini bu yıl da sürdürdü. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle aşure dağıtımı yapamayan TSD Çerkezköy Şubesi yöneticileri ve üyeleri, bugün saat 11.30’da Çerkezköy Belediyesi önünde kurdukları stantlarda kendi yaptıkları aşureleri yine kendi elleriyle kaselere koyarak vatandaşlara ikram ettiler.
 

KARDEŞLİK DUYGULARININ PEKİŞMESİNE VESİLE OLSUN
 

Dernek yönetimi ve üyelerle birlikte vatandaşlara aşure ikram eden TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, İslam tarihinde dönüm noktası olabilecek olayların yaşandığı önemli bir ay olan Muharrem Ayı’nın; paylaşmanın ve şükretmenin hatırlandığı kıymetli bir zaman dilimi olduğunu belirterek, Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni etti. Dernek olarak geleneksel hale getirdikleri aşure dağıtımı etkinliğini, pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl düzenleyemediklerini anımsatan Kocaçınar, Muharrem ayının İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.
 

Haber / Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10