STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kültür Buluşması kapsamında Kapaklı'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Belediye tarafından yapılan

Kapaklı 20.08.2021 16:04:00 0
STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi

Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kültür Buluşması” programı İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Bülent Ecevit Parkı’nda düzenlendi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, düzenlenen kahvaltı programında, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
 

KAPAKLI BİR TÜRKİYE MOZAİĞİ
 

Üstyapı, altyapı, sosyal hizmetler, devlet yatırımları, çevre ve sıfır atık, kültür, sanat, spor faaliyetleri ve projeler hakkında genel bir bilgilendirme yapan Başkan Çetin, Kapaklı’nın bir Türkiye mozaiği olduğunu belirterek “Kapaklımızı bütün değerlerimizle, birlik ve beraberlik içerisinde ortak akıl ve istişare ile daha ileriye taşıma gayretiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

GÖRÜŞ VE TALEPLERİ DİNLEDİ
 

Başkan Çetin, konuşmasının ardından sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüş ve taleplerini dinledi. Görüş ve talepleri tek tek not alan Çetin, katılımcılara Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan İşimiz Gücümüz Kapaklı kitabı ve Kapaklı Pınar bültenini takdim etti.
 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10