İndirim protokolü imzalandı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Yüncüler Otomotiv bünyesinde bulunan YNCDetailing Firması arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ 20.08.2021 18:01:00 0
İndirim protokolü imzalandı

Protokol Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yüncüler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yüncüler tarafından imza altına alındı.
 

1 YIL GEÇERLİ
 

Protokolle ilgili Tekirdağ TSO’dan yapılan açıklamada “İmzalanan protokole göre; Tekirdağ ili Ticaret ve Sanayi Odası'nda çalışan tüm üye ve ailelerin Yüncüler Otomotiv bünyesinde bulunan YncDetailing Firması'nda belirlenen indirim oranlarında ve belirlenen şartlarda faydalanabileceklerdir. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üyesi, personel ya da ailesi için Yüncüler Otomotiv bünyesinde bulunan YncDetailing firmasında her kayıt için yüzde 20’ye varan indirim uygulanacaktır. Bu indirimden faydalanmak için ilgilinin Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üyesi, personel ya da bireyi olduğunu belgelemesi koşuluna bağlıdır. Belirtilen indirim oranı firmanın etiket fiyatı üzerinden olacaktır. İndirimdeki ürünler ilgili firmanın belirtilen oranda tekrar indirim yapmama hakkı vardır. İndirim dahilinde alınan ürün bedelleri peşin ya da kredi kartı ile yapılacaktır. Firma bağlı şubeleri olduğunda aynı şartlar diğer şubelerde de uygulanacaktır. Firma Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üye, personel ve ailelerine ekstra indirimler içeren kampanyalar düzenleyebilir” denildi. Protokolün 19 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerli olacağı ifade edildi. Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da yapılan indirim protokolünün Tekirdağ TSO üyelerine hayırlı olmasını temenni etti.
 

Haber / Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10