U-14 Yaz Futbol Turnuvası sona erdi

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen U-14 Yaz Futbol Turnuvası sona ererken, turnuvanın kazananı tamamlandı. Kapaklı Sitespor U-14 takımı oldu. Kupa töreninde konu

Kapaklı 23.08.2021 14:37:00 0
U-14 Yaz Futbol Turnuvası sona erdi

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen U-14 Yaz Futbol Turnuvası’na Kapaklı’dan Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Kapaklı Kartalspor takımları ile Çerkezköy'den Çerkezgücüspor, Saray'dan Marmaraspor takımları katıldı.


 

10 PUANLA ŞAMPİYON OLDU

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen U-14 Yaz Futbol Turnuvası’nın son gününde Kapaklı Sitespor, Saray temsilcisi Marmaraspor’u 6-2 mağlup ederek 10 puanla turnuvanın şampiyonu oldu. Kapaklıspor ise Çerkezköy temsilcisi Çerkezgücüspor’u son maçta 3-0 mağlup ederek 9 puanla turnuvayı 2’nci sırada tamamladı.


 

“6 HALI SAHA VE 6 BASKETBOL SAHASI KAZANDIRDIK”
 

Turnuvanın sona ermesinin ardından dereceye giren takımlar için kupa töreni düzenlendi. Kupa töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak kültür, sanat ve sportif alanlarda birçok faaliyeti hayata geçiriyoruz. Gençlerimizi önemsiyor, her alanda yanlarında ve destekçileri oluyoruz. Kentimize 6 halı saha ve 6 basketbol sahası kazandırdık” dedi.
 

KUPALARI VERİLDİ
 

Tenis kortunun yakın zamanda faaliyete geçeceğini dile getiren Başkan Çetin, “Kapalı spor salonu ve yüzme havuzunu da kentimize kazandıracağız. Kapaklı’da gençlerimize sahip çıkmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Çetin, turnuvaya katılan futbolculara, kulüp yöneticilerine ve sporcuların ailelerine de teşekkür ederken, Çetin’in konuşmasının ardından takımlara kupaları verildi.
 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10