Meydan Altı Otopark için sözleşme imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy'e kazandırılacak olan Tam Otomatik Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi yapım işine ilişkin, ihaleyi kazanan yüklenici firma Çakır YapÄ?

Çerkezköy 23.08.2021 17:15:00 0
Meydan Altı Otopark için sözleşme imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Nisan’da yapılan Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Tam Otomatik Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi yapım işi ihalesi kapsamında yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.
 

DEPLASE ÇALIŞMALARININ ARDINDAN İLK KAZMA VURULACAK
 

Yaklaşık maliyeti 58 milyon 154 bin 675,09 TL olarak belirlenen iş için en düşük teklifi Çakır Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökkuşağı Yapı Sistemleri İnş. Taah. ve San. Tic. Ltd. Şti ortaklığı verdi. İhaleye 43 milyon 623 bin TL teklif veren Çakır Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökkuşağı Yapı Sistemleri İnş. Taah. ve San. Tic. Ltd. Şti ortaklığı ile sözleşme imzalandı. 17 Ağustos’ta Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzalayan yüklenici firma; TREDAŞ, Telekom, Vodafone ve TESKİ’nin deplase çalışmalarının ardından Tam Otomatik Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi için ilk kazmayı vuracak. Süresi 450 gün olarak belirlenen projenin 2022 yılı Kasım ayında tamamlanması hedefleniyor.
 

TOPLANTIDA BİR ARAYA GELECEKLER
 

Tam Otomatik Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi ihalesini alan firma yetkilileri ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin teknik ekibinin bugün deplase ile ilgili toplantı yapması planlanıyor.
 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10