Başkan Albayrak vatandaşlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile birlikte Saray Çukuryurt Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek belediyenin yatırım, hizmet ve projeleri hakkÄ?

Saray 25.08.2021 13:38:00 0
Başkan Albayrak vatandaşlarla bir araya geldi

Toplantıya Başkan Kadir Albayrak ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'in yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral ve Metin Pakdil, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Saray Belediyesi başkan yardımcıları, Çukuryurt Mahalle Muhtarı Ersun Tunçel ve vatandaşlar katıldı.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışında hiçbir ayrım gözetmeden herkese eşit bir şekilde hizmet etmenin olduğunu söyleyen Albayrak, “Biz de çalışmalarımızı hep bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz” dedi. Vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Albayrak, “Mahallemize yapacağımız hizmetlerimizin kararlarını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da siz değerli vatandaşlarımızın istek ve önerileri doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Tekirdağ için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

İSTEK VE ÖNERİLERİNİ SUNDULAR

 

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ise Çukuryurt'ya yapılan toplantının çok yararlı olduğunu belirtti. Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlar, yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili istek ve önerilerini sundu.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10