"Her ihtiyaca uygun, dayanıklı kumaşlar üretebiliyoruz"

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Yünsa'nın Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, Yünsa olarak her ihtiyaca uygun, istenilen özelliklerde dayanıklı kumaşlar üretebildiklerini

Çerkezköy 25.08.2021 14:40:00 0

Yünsa’nın Avrupa’nın en büyük ve dünyanın ilk 5 kumaş üreticisinden biri olmasının yanında çok önemli bir üst segment kumaş geliştiricisi olduğunu ifade eden Sürmegöz, “Kumaş konusunda trend belirleyiciyiz. Son olarak geliştirdiğimiz yenilikçi kumaşlarımızda kullandığımız yüksek teknolojilerle nem dışarı atılarak; vücudun yazın serin, kışın sıcak hissetmesini ve sürekli kuru kalmasını sağlıyoruz. Termal konfor ve yüksek performanslı kumaşlarımız başta savunma sanayi olmak üzere bu gibi yüksek dayanıklı kıyafetlere ihtiyaç duyan pek çok sektör tarafından tercih ediliyor” dedi. 

 


İNOVATİF FİKİRLERE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ 

 


Yünsa olarak inovasyon başarılarını kumaşa yansıttıklarını kaydeden Genel Müdür Sürmegöz, “Sahadan aldığımız geri bildirimleri çözüm getiren inovatif fikirlere dönüştürüyoruz. Her türlü hava koşuluna uygun, istenilen renk ve tasarımda üretebildiğimiz kumaşlarımızda elde ettiğimiz yüksek performans da bunun bir göstergesi” dedi. 

 


“PEK ÇOK ÖZELLİK ÖN PLANA ÇIKIYOR”

 


Sürmegöz, Yünsa üniformalık kumaşların diğer teknik özellikleri hakkında da bilgi vererek “Karbon destekli ipliklerle dokunan kumaşlarımızda emicilik, kuruma hızı, UV koruması, antibakteriyel özellik, bıçakla kesilme direnci, aşınmaya dayanıklılık, boncuklanma engelleyiciliği, rüzgâr geçirmezlik, yüksek yırtılma ile kopma mukavemetleri gibi pek çok özellik ön plana çıkıyor. Bu özel ürünler suya maruz kaldıklarında uzun süre suyu dışarda tutma özelliği ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Kumaşlarımız bu özellikleriyle savunma sanayi, outdoor sporlar, arama kurtarma ve üretim sanayi gibi alanlara yönelik faaliyet gösteren üreticiler tarafından tercih ediliyor. Kumaşlarımızı bu üreticilerin ihtiyaçlarına uygun ve beklentilerini karşılayacak şekilde özel olarak üretebiliyoruz” dedi. 

 


Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10