Tiyatro bölümü bu yıl yeniden açılacak

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ön kayıt başvuruları sürerken, birkaç yıldır öğrenci alınmayan Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Tiyatro BölümÃ

Süleymanpaşa 25.08.2021 15:42:00 0
Tiyatro bölümü bu yıl yeniden açılacak

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı, hâlihazırda şan ve çalgı eğitimini kapsayan Müzik Bölümü, Türk halk dansları ve bale eğitimlerini içeren Dans Bölümü ile çalgı yapım ve onarım eğitiminin verildiği Müzik Teknolojileri Bölümü ile eğitim hayatını sürdürüyor. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ise önceki yıllarda olduğu gibi, geleneksel Türk tiyatrosu ile klasik ve çağdaş tiyatro eğitimlerinin yer alacağı Tiyatro Bölümüne yeniden öğrenci alınacak” denildi.

 

BÖLÜMÜNM BAŞINA AHMET YENİLMEZ GETİRİLDİ

 

Bölümün başına da usta oyuncu ve yönetmen Ahmet Yenilmez’in getirildiği belirtilen açıklamada “Yıllarını tiyatroya vermiş, çok sayıda sinema filmi ve televizyon dizisinde rol almış usta oyuncu Ahmet Yenilmez’e kendisi gibi önemli tiyatro insanları Şahin Ergüney ve Şirin Ergüven Hamşioğlu eşlik edecek. Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne 13-18 yaş arası 1. Grup, 18 yaş ve üzeri 2. Grup olmak üzere iki farklı kategoride öğrenci seçimi yapılacak” ifadelerine yer verildi.

 

KAYITLAR İNTERNET SİTESİNDEN YAPILACAK

 

Açıklamada “Tiyatro Bölümü için ön kayıt başvuruları Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi olan www.suleymanpasa.bel.tr adresi üzerinden başvuru formu doldurularak yapılabilecek” denildi.  Başvurular için son tarihin 1 Ekim Cuma günü olduğu, giriş sınavlarının da 2-3 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10