Bağlantı yollarının uzunluğu 1600 metre olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan ve kısa süre içerisinde açılışı yapılacak olan Süleymanpaşa Otogarı'nın bağlantı yolları i?

Süleymanpaşa 26.08.2021 16:28:00 0
Bağlantı yollarının uzunluğu 1600 metre olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Yapımı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen bağlantı yollarının toplam uzunluğu 1600 metre olacak. Otogara giriş güzergâhları İstanbul-Malkara ve şehir merkezi yönünden gelecek araçlar için çevre yolu üzerinden Hayri Mumcuoğlu caddesinden, Muratlı yönünden gelen araçlar için ise Mustafa Faik Öztrak Caddesinden olacak” denildi.

 

“PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da  Süleymanpaşa’nın önemli ihtiyaçlarından biri olan Süleymanpaşa Otogarı’nın yapımının devam ettiğini belirterek “Yakın zamanda açılışını yapacağımız otogarımızın bağlantı yollarının yapım çalışmasına da başlamış bulunuyoruz” dedi. Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak şehri daha da ileri taşıyacak, vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak yatırım, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10