Entrikalı Dolap Komedyası, Çerkezköy'de tiyatroseverlerle buluştu

Kapaklı Belediyesi tarafından Mart ayında kurulan Tiyatro Kulübü'nün ilk oyunu olan Entrikalı Dolap Komedyası, Kapaklı'nın ardından önceki akşam da Çerkezköy'de tiyatroseverlerle buluşt

Çerkezköy 26.08.2021 16:44:00 0
Entrikalı Dolap Komedyası, Çerkezköy

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü’nün Entrikalı Dolap Komedyası isimli oyunu önceki akşam saat 20.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

 

ÇERKEZKÖY’DE SAHNELENDİ

 

Tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ve Çerkezköy Belediyesi Kültür Müdürü Ümit Zengin’in yanı sıra çok sayıda tiyatrosever izledi. Ali Sönmez, Aytuğ Güngör, Bilal Azer, Cansu Sekmen, Egemen Eren, Elifnaz Ürün, Nilsu Nalbant, İrem Süloğlu, Kutay Sıraça, Kemal Acartürk, Metin Eren, Sefa Köse, Segah Saba Kuru, Şerife Çiftçi ve Volkan Kuru’nun rol aldığı oyunun ses ve ışık ekibinde ise Ömer Ögeday ve Cem Akay yer aldı.

 

PERFORMANSLARIYLA BEĞENİ TOPLADILAR

 

Volkan Kuru’nun yönettiği oyun Çerkezköylü tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlenirken, oyuncular da performanslarıyla beğeni topladı. Oyunun sonunda oyuncular uzun süre alkışlandı. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı da oyunculara çiçek takdim ederek teşekkür etti.

 

Haber / Sevde Gül MALİT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10