Bozdağ'dan 'yerel esnafa destek' çağrısı

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasına günler kala Çerkezköy okul telaşı ve okul alışverişi devam ederken, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, vatandaşlarÄ?

Çerkezköy 27.08.2021 18:19:00 0
Bozdağ

Çerkezköy’de okulların açılmasına kısa bir süre kala okul alışverişi devam ediyor. Pandemi nedeniyle esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, bir kez daha yerel esnafa destek çağrısında bulundu.

 

“ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFIMIZDAN YAPALIM”

 

Okulların açılmasına günler kala zincir marketlerde de kırtasiye ürünlerinin satışına başlandığını ifade eden Başkan Bozdağ, Çerkezköy ve Kapaklı’daki vatandaşlara, bu zor süreçte yerel esnafa katkıda bulunabilmek için alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu. Kırtasiyeci esnafının okulların kapalı olması nedeniyle zaten aylardır ekonomik olarak zor günler geçirdiğini belirten Başkan Bozdağ, “Vatandaşlarımızdan rica ediyorum, esnaflarımızın yaşaması ve aldığımız ürünlerden zarar görmeme adına okul alışverişlerimizi bu işle uğraşan yerel esnafımızdan yapalım” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10